tømrer og snedker

Alsidig og kompetent tømrer og snedker i Jægerspris

Alsidig og kompetent tømrer og snedker i Jægerspris

Står du og mangler kvalificeret hjælp til dit tømrer og snedker arbejde? Er du bosat i Frederikssund eller allernærmeste omegn – og foretrækker du at anvende en lokal virksomhed? Så kan du trygt kontakte en af de dygtige og erfarne medarbejdere hos Bredahl Kristensen ApS og få et tilbud på løsningen af dine tømrer eller snedker opgaver.

Bredahl Kristensen ApS er et firma med en bred vifte af kompetencer og arbejds områder, og en ganske usædvanlig alsidighed. Du har, med andre ord, gode muligheder for at få udført træ arbejde på tilfredsstillende vis hos Bredahl Kristensen ApS, næsten uanset arbejdets art.

Maskinsnedkeri hos Bredahl Kristensen ApS

Bredahl Kristensen ApS råder eksempelvis over eget værksted til maskinsnedkeri, i hvilket der befinder sig state of the art maskinel som anvendes i forbindelse med special opgaver. Bredahl Kristensen ApS har frembragt mange unikke og højt specialiserede løsninger ved hjælp af maskinsnedkeri.

Eksempler herpå er laboratoriebænke, inventar til flere børnehaver, butikker og lignende (som skal tilpasset særligt til rummet og brugerne), samt special designede møbler i materialet MDF. Der ud over kan maskinsnedkeri værkstedet anvendes når der skal fremstilles og forarbejdes special profiler eller plader i bestemte materialer, og når panel vægge, stuk, dørrammer med videre fra ældre bygninger skal restaureres.

Renovering inden for medicinal sektoren ved Bredahl Kristensen ApS

Som entreprenør virksomhed har Bredahl Kristensen Aps fungeret som både hoved entreprenør og samarbejdspartner i forbindelse med en lang række renoverings og bygnings opgaver inden for medicinal sektoren. Blandt andet har Bredahl Kristensen ApS forestået renovering og istandsættelse af eksisterende laboratorier, inklusive nedrivning, genopbygning og montering af færdigt inventar. Bredahl Kristensen ApS har også erfaring med opbygning af helt nye laboratorier og med opgradering af eksisterende.

Hvis du ønsker at vide mere om din snedker i Frederikssund, kan du klikke ind på hjemmesiden ebkaps.dk og blive klogere.