broderi

Alt i moderne tekstilbrodering

Alt i moderne tekstilbrodering

Få dit logo broderet

Broderi kan måske godt lyde som en fritidsbeskæftigelse for folk, der har for god tid. Men faktisk kan du rundt omkring finde mange eksempler på logoer og firmanavne, der er broderet på tekstiler som T-shirts og kasketter. For broderi er en virkelig smart måde at få dit budskab eller firmanavn på tryk. Denne metode til at sikre dit aftryk er faktisk den mest eksklusive og slidstærke løsning, der findes på markedet. Derfor tilbyder Svane Broderi dig tekstilbrodering og tryk i den absolut bedste kvalitet.

Broderi fra midten af Limfjorden

Svanebroderi holder til i Nykøbing Mors lige midt i Limfjorden. Herfra fra tilbydes alle former for broderiopgaver. Arbejdet bliver udført på en sekshovedet broderimaskine, hvilket giver den bedste kvalitet. Her får du brodering på stort set alle former for tekstiler. Det kan være T-shirts, sweatshirts, jakker og kasketter. Men Svanebroderi kan også udføre mere specielle opgaver som eksempelvis brodering af navne på en dåbskjole. Dit barn bliver formentlig kun døbt en enkelt gang, så derfor kan det kun tilrådes at få dåbskjolen broderet af det det bedste broderi nord for Limfjorden.

Broderer på de nyeste maskiner

I folkeskolen lærer de fleste at sy fladsting. Men du har sikkert erfaret, at det tager virkelig lang tid at få et sådant broderi gjort færdigt. Og så bliver resultatet sjældent særligt kønt at se på bagefter. Så er det langt bedre at kontakte Svanebroderi. Her bliver alt broderiarbejde nemlig udført på de nyeste maskiner i branchen. Det betyder, at du ikke får en kæmpe regning for, at en eller anden syerske har siddet og håndbroderet for dig i mange dage. Udover brodering så tilbyder Svanebroderi dig også trykkeopgaver som for eksempel folietryk og mindre facadeskilte. Så er du på udkig efter et broderi i Thisted eller i resten af området ved Thy, så kontakt Svanebroderi.