cykler

Bliv godt kørende på cykelstien

Bliv godt kørende på cykelstien

Få en moderne og klassisk cykel

Kigger du rundt i København, så skal du ikke lede længe for at finde den første cyklist. Folk på vej til arbejde, eller folk der skal besøge venner og familie. Mange vælger ofte jernhesten fremfor at starte bilen eller sidde i en overfyldt bus. Det er altså populært at cykle som aldrig før. Derfor er det også en stor fordel at få købt den helt rette cykel, så du bliver så godt kørende som muligt. Hos Bicycle Teech kan du altid finde en moderne og klassisk cykel, hvor kvalitet og komfort går op i en højere enhed.

Få et gratis cykeltjek

Bicycle Teech er din lokale cykelhandler på Nørrebro i København. Her kan du altid møde et hold dygtige mekanikere, der har skruet hænderne virkelig godt på. Det betyder, at de kan udføre alle slags reparationer på din cykel, uanset hvilket mærke du har. Har du ti tommelfingre eller bare en travl hverdag, så kan du med fordel lade cycle Teech om for eksempel at lappe din cykel. Men du kan også bare kigge ind med din cykel, hvis du vil være sikker på, den ikke fejler noget. Bicycle Teech tilbyder nemlig et gratis cykeltjek, der hurtigt kan fortælle dig, om der skal repareres noget på din cykel. Trænger cyklen til mekanikerens kærlige hånd, så får du selvfølgelig en god pris på reparationen, inden du overlader din cykelnøgle til Bicycle Teech.

Tjek tilstanden på din cykel

De københavnske cykelstier er efterhånden fyldt godt op af travle københavnere, der bare vil frem i en susende fart. Derfor er det en god ide, at du jævnligt tjekker tilstanden på din cykel. Dette arbejde kan du med fordel overlade til de professionelle mekanikere hos Bicycle Teech. Er din cykel lige til lossepladsen kan du her også finde de nye cykler på Nørrebro, der gør det til en ren fest at drøne hjem på byens cykelstier.