elektriker

Det kan svare sig med en elektriker

Det kan svare sig med en elektriker

Når det kommer til el-arbejde i hjemmet, så er det langt fra alt, som man selv kan kaste sig over. Det er nemlig god grund til at holde sig fra det arbejde, som gerne skal udføres af en faglig og autoriseret elektriker. Hvis man eksempelvis begynder at rode med el-tavler derhjemme eller at anlægge helt nye el-udtag m.m. så er det med en risiko for, at man kan få stød – og det er noget, de fleste gerne vil undgå. Derudover så er det forbundet med en ekstra risiko for brand, hvis ikke arbejdet er udført korrekt. Det kan derfor være godt givet ud, hvis man hyrer en professionel til opgaven. 

Det forholder sig også således, at det er de færreste forsikringsselskaber, som vil udbetale erstatning eller forsikringpenge, hvis der er opstået skader forårsaget af ulovlige el-installationer. Det er nemlig den enkelte husstands ansvar at de installationer, som findes i hjemmet er lovlige og følger lovgivningen på området. 

Hvis du derfor står også mangler en elektriker i Bornholm, så er der god grund til at kontakte elektrikeren, Mathias Karlsen. Du vil møde en dygtig elektriker, som har den erfaring bag sig, som skal til for at hjælpe dig godt i mål. Det gælder både, hvis du ønsker hans hjælp til at etablere nye el-installationer, der er noget som skal renoveres, optimeres, eller der skal fejlsøges nogle el-installationer i boligen. Han er desuden en elektriker som er i samarbejde med Valmi – det vil sige at det er din sikkerhed for, at forsikringer, autorisation og en god faglig kunnen er i bagagen. Det er derfor også et kvalitetsstempel på den faglighed, som kommer ind ad døren. Og det er ikke uvæsentligt, når man skal have hjælp til el derhjemme. Når det kommer til en elektriker i Bornholm, så kan du med fordel indhente et uforpligtende tilbud.