bager

En bagerkæde med en mission

En bagerkæde med en mission

Findes der noget bedre end at starte dagen med frisk morgenbrød? Brød bagt helt fra bunden med kvaliteten og smagen i top. Desværre bliver bakeoff og samlebåndsbrød sprøjtet ud overalt i butikkerne, men det har KonditorBager taget kampen op imod. 

KonditorBager er en kæde, der startede tilbage i 1977, og nu har de hele 57 butikker rundt omkring i landet. Butikkerne er fordelt i Jylland, på Sjælland, Fyn og Bornholm. Så hvis du er på jagt efter en god bager i Hirtshals, så skal du blot tage forbi KonditorBager. 

KonditorBager har en mission

KonditorBager har en mission, og det er, at de gerne vil være danskernes foretrukne valg, når det kommer til det daglige brød. Ved bakeoff og samlebåndsbrød får du sjældent det, som du betaler for, men KonditorBager stræber imod, at du hver gang får en unik smagsoplevelse, der lever op til det, du betaler for – og mere til. 

Her kan du være sikker på, at du får et brød, der er lavet med kærlighed. Det bages altid helt fra bunden, og så er det fyldt med de bedste og reneste råvarer. De har styr på deres håndværk, og det kan uden tvivl smages. 

Alt hvad hjertet kan begære

Hos KonditorBager finder du alt, hvad hjertet kan begære. Udover friskbagt bagerbrød så finder du nemlig også flotte og velsmagende konditorkager. Der er derfor noget til enhver smag og til alle lejligheder – både til hverdag og fest. 

KonditorBager lægger også stor vægt på at være nytænkende og lave noget, der er anderledes. De har eksempelvis lavet en brødserie, der hedder Livstykke. Det er brød bagt med D-vitamin, som er vigtig for vores helbred og velbefindende. Du får derfor et stykke brød bagt med solskin og masser af smag.

Klik ind på deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om deres spændende udvalg og deres mission.