E cigaret

En E cigaret er mere personlig end en cigaret

En E cigaret er mere personlig end en cigaret

Nu vælger vi lige i denne artikel at tage et konkret eksempel ved at sætte en e-cigaret op imod en cigaret, da langt de fleste rygere ryger smøger eller hovedsageligt kender til disse smøger.

Eksemplet kunne også have været med cigarer, cerutter, vandpibe eller lignende, men for at ramme største fællesnævner, bruger vi i dette eksempel sammenligningen med en cigaret.

For hvis du er ryger, så ved du nok, at der stort set ingen forskel er på det forskellige antal smøger, der er i en cigaretpakke. Hvis der skulle være nogen forskel, så er det mere en fejl, end det er tiltænkt med vilje.

Man skal hele tiden fumle med cigaretpakken, så skal der findes en lighter frem. Man lugter bagefter, det smager egentlig ikke så godt, men man får da ens nikotin-fiks. Selv smøger med forsøgsvis smag giver heller ikke en smag, der er værd at bide mærke i, om det så er æble, mint eller andet.

Og hvad skal man så gøre med skodderne bagefter?

Det er jo rent miljøsvineri at bortkaste skodderne, og det er de færreste personer, der går rundt med et etui til at lægge de færdige smøger i.

Når du har en e-cigaret, som du blandt andet kan købe via www.esug.dk, så har du her et værktøj og et redskab, du kan gøre dit eget personlige, da man kan få nogle, der skiller sig ud fra hinanden, og så kan du selv pynte dem – efter foreskrifterne – så man vitterligt kan spørge andre dampere, som man kalder brugere af e-cigaretter, hvordan deres e-cigaret ser ud?

Man udvikler hele tiden på disse modeller af e-cigaretter, så man kan efterhånden også se, hvilken årgang ens e-cigaret er fra, selvom det altid er smartest at investere i den nyeste version, så man får mest ud af e-væsken og e-juicen.

Nå ja, og så slipper du for røgen, den dårlige lugt og skulle af med skodderne.