ferrari

En Ferrari ser flot ud på landevejene

En Ferrari ser flot ud på landevejene

Der er altså bare noget ved at høre rumlen fra en Ferrari, der kommer anstigende og næsten snigende i starten bag en, indtil lyden fra motoren i sådan en maskine overstiger alle de andre køretøjers ydeevne, og man ved, der er en Ferrari på vej.

Selv når den er kørt forbi en, kan man høre den længe efter, og de almindelige biler får nok en slags mindreværdskomplekser over at høre sådan et kraftmonster komme drønende forbi dem, selv når man taler om Ferrari Danmark.

For selvom det bestemt ikke er helt billigt at eje en Ferrari i Danmark og da slet ikke fra ny, så er det heldigvis stadigvæk et syn, man ser nogle gange på de danske veje, specielt i godt vejr og helst nede på motorvejen.

Ejerne tager godt hånd om, at bilen ikke bare tager sig skinnende flot ud, men også har den bedste motorik inde i sig og kan repræsentere ens personlighed udadtil.

For en Ferrari er ikke en bil, man lige handler ind i den lokale butik med, det er heller ikke en bil, man (hver dag) tager på arbejde i, og man parkerer den da heller ikke inde i byen flere dage af gangen – for der er mange andre mennesker, der gerne vil eje den Ferrari fra dig, som nok ikke går lovens vej for at gøre det.

Der er nemlig status forbundet med et eje sådan en Ferrari, der ikke bare udviser, at man har klasse, men også at man har økonomisk overskud ved at have den på danske plader.

Mange raske drenge har helt fra barnsben drømt om at eje en Ferrari, så det kan blive noget nær ens mest lykkelige dag, når det så endelig går i opfyldelse, at man får nøglerne i hånden til at overtage sådan en Ferrari fra forhandleren.

Så er det også din drøm at eje en Ferrari?