Få dagens skarpeste tilbud på gulvslibning

By:

Har du netop købt hus eller lejlighed, og skal den nye bolig sættes flot i stand, inden du flytter ind? Så kan du med fordel planlægge renoveringen i god tid. Det er nemlig vigtigt at du får de rette håndværkere ind over istandsættelsen på de rigtige tidspunkter. På den måde sparer du både tid og ærgrelser. Og af samme grund er det en rigtig god idé at gå boligen grundigt igennem så du kan lave en liste over de ting der skal fikses op.

Glem ikke trægulvet når du renoverer

Man kan godt have en tendens til at overse de træbelagte gulve når boligen skal sættes i stand. Måske har du kun beset huset eller lejligheden i møbleret stand – og så kan det godt være vanskeligt at gennemskue hvor meget trægulvene egentlig trænger til at blive repareret eller renoveret.

Måske fremstår træværket sundt og gulvet ganske intakt ved første øjekast. Men når alle møbler og tæpper er fjernet vil det være tydeligt at se om gulvet er kandidat til en grundig gulvafslibning og en ny efterbehandling.

Du vil tydeligt kunne se en forskel på såvel farve tonen som ensartetheden af gulvets overflade der hvor det har været beskyttet af møbler og tæpper i forhold til de steder hvor gulvet har været udsat for daglig slitage. Er der markante forskelle skal der en professionel gulvmand på banen som kan genskabe det smukke trægulv. Og det er vigtigt at du får forettaget din gulvafslibning før malerarbejdet da slibe støv ellers vil kunne sætte sig i den friske maling.

Lad en dygtig lokal håndværker forestå din gulvafslibning og efterbehandling

Måske tænker du at du selv kan forestå din gulvafslibning. Men her er det vigtigt at pointere at denne form for gulvservice er en investering – og at det langt bedre kan betale sig at overlade arbejdet til professionelle. Læs mere om afslibning af gulve på hus-tips.dk.