murer

Få den bedste hjælp fra din murer i Horsens

Få den bedste hjælp fra din murer i Horsens

Dan Vidar’s Murerforretning er din murer i Horsens. Den særdeles velrenommerede virksomhed blev grundlagt i 1997 af den på det tidspunkt allerede erfarne murer Dan Vidar, som ønskede at starte for sig selv. Den dag i dag har Dan Vidar’s Murerforretning til huse centralt i Horsens, og tager imod alle typer opgaver – store såvel som små.

Dan Vidar’s Murerforretning har særligt speciale inden for lægning af fliser og klinker, men påtager sig også gerne opgaver i forbindelse med større entrepriser. Alle former for murer arbejde udføres uanset omfang og opgavens varighed af Dan Vidar’s Murerforretning.

Lægning af fliser og klinker ved Dan Vidar’s Murerforretning

Som nævnt har Dan Vidar’s Murerforretning speciale inden for montering af fliser og klinker, og udfører derfor denne typer arbejde med tålmodighed og sans for detaljen. Dan Vidar’s Murerforretning har igennem årene monteret tusindvis af klinker og fliser i kunders badeværelser og køkkener i forbindelse med renovering, istandsættelse, ombygning eller nybyggeri.

Hos Dan Vidar’s Murerforretning er den høje håndværksmæssige kvalitet sammen med kundens tilfredhed vægtet særdeles tungt, og alle typer opgaver med lægning af fliser eller klinker varetages med den største omhu og flid.

Når du vælger Dan Vidar’s Murerforretning som din murer i forbindelse med renovering af dit køkken eller til dit badeværelse, er du således sikker på at få den bedste behandling og det flotteste resultat, som du kan have glæde af i mange år fremover. Alle fliser og klinker bliver monteret med omhu og et stort engagement i opgaven – og selvfølgelig med det smukkeste resultat for øje.

Er du entreprenør inden for køkken eller bad, kan du med fordel vælge Dan Vidar’s Murerforretning som leverandør af flise løsninger. Med Dan Vidar’s Murerforretning får du pålidelig arbejdskraft til tiden – og til særdeles favorable priser.

Du kan læse mere om murer virksomheden Dan Vidar’s Murerforretning på danvidar.dk