mekaniker

Få den bedste hjælp hos din mekaniker i Aalborg

Få den bedste hjælp hos din mekaniker i Aalborg

Som bilejer gør du klogt i at have fast kontakt til et lokalt autoværksted. Som kan hjælpe dig med eventuelle reparationer af din bil samt regelmæssige service eftersyn

Hvor finder jeg den bedste mekaniker i Aalborg?

Er du på udkig efter en mekaniker med eget autoværksted, som kan hjælpe dig med den bedste og mest professionelle servicering af din bil? Så kan du med fordel svinge forbi JBA i Gistrup. JBA er blandt de mere velrenommerede autoværksteder i Aalborg og allernærmeste omegn, og vil med stor sikkerhed kunne være dig behjælpelig med reparation og service.

JBA har særligt speciale inden for behandling af biler fra producenterne Mercedes, Audi, VW, Skoda og Seat, men kan sagtens varetage service og reparation af andre biler. Blandt andet er JBA i fuld gang med at udvide ekspertise området til desuden at omfatter biler af mærkerne BMW, Ford, Renault, Volvo og Peugeot. Så er du ejer af en eller flere biler af disse mærker, og er du bosiddende i området omkring Aalborg, kan du med fordel henvende dig til JBA med henblik på en uforpligtende snak om dine – og din bils – behov.

Ydelser og services hos JBA

JBA er medlem af den danske branche organisation AutoPartner, og tilbyder således alle de mest udbredte service ydelser. Blandt disse finder du ydelser så som 2 og 4 hjulsudmåling, 4 gas måling, autolakering, autoopretning, autopolstring, bilpleje, fejlkode læsning, nanobehandling, antirust behandling og undervogns behandling, service eftersyn og skade service.

Du får tilbudt en lånebil hvis service og reparation af din bil trækker ud. Og som særlig service har du mulighed for at hente din bil efter værkstedets lukketid. Den automatiske nøgle udlevering sikrer, at du kan afhente bilen selv om værkstedet ikke er bemandet, uden at du behøver gemme nøglen under forskærmen eller en sten på parkeringspladsen.

Få mere information på jba.dk