apotek

Få din medicin bragt til døren på Vestsjælland

Få din medicin bragt til døren på Vestsjælland

Efteruddannelse sikrer kompetent rådgivning

Har du hovedpine, ondt i halsen eller mangler du gigtpiller, så er dit lokale apotek det rette sted at henvende sig. For på apoteket får du ikke bare langet en masse medicin over disken. Her kan du rent faktisk møde et uddannet personale, der sikrer, at du altid får brugt din medicin helt korrekt. Mange lægemidler kan nemlig være skadelige for dit helbred, hvis ikke du er opmærksom på, hvordan de skal benyttes. Lægemiddel-industrien sender også hele tiden nye produkter på markedet. Derfor er apotekets ansatte jævnligt på efteruddannelse, så du hele tiden får den mest kompetente rådgivning om din medicin. Så ønsker du en god og faglig rådgivning, når du henter medicin, så er Asnæs Apotek det perfekte sted at henvende sig.

Bestil din medicin online

Asnæs Apotek er din lokale medicin-købmand på Vestsjælland. Her får du altid en god service, uanset om du skal hente receptpligtig medicin, eller du bare skal købe ind i håndkøb. Bor du langt fra Asnæs Apotek, så kan du også benytte dig af den udbringning af medicin, som apoteket tilbyder. Denne bestilling af håndkøbsmedicin og evt. også receptmedicinen, kan du foretage hurtigt og nemt via den hjemmeside Asnæs Apotek har lanceret. Dette er en kæmpe fordel for dig, der måske er så syg, at du ikke kan bevæge dig ind til apoteket. Men det kan også være, at du har et meget stresset arbejdsliv, der ikke giver dig tid til at starte bilen efter medicin.

Sygdom er hver mands herre

På Asnæs Apotek finder du et bredt udvalg af både den, til tider, livsvigtige receptmedicin og så alle de ting i håndkøb, som gør hverdagen mere behagelig at komme igennem. Det kan være alt lige myggebalsam til Strepsils, der virker mod ondt i halsen. Et gammelt ordsprog siger, at sygdom er hver mands herre. Men heldigvis kan du på Asnæs Apotek få den rådgivning og medicin, der kan bringe dig på højkant igen.