gulvafslibning på Sjælland

Få dine gamle trægulve til at se ud som nye

Få dine gamle trægulve til at se ud som nye

advertorial

Er du en af dem der døjer med gamle og slidt trægulve? Så skal du ikke lade det gå dig på, for der er rent faktisk noget man kan gøre ved det, som kan få dine gulve til at se helt skinnende nye ud. Det kræver blot en smule viden og en god gammeldags gang knofedt, og så vil dine gulve se ud som om at de lige er blevet lagt.

I denne artikel giver vi dig et par råd som du kan bruge, så du kan få dine gamle slidte trægulve til at se helt nye ud igen.

gulvafslibning på Fyn

Start med at gøre plads

Inden du kan påbegynde arbejdet, er du nødt til at gøre plads til at du kan komme til. Du skal derfor flytte alt inventar der kan flyttes, ud af lokalet og ind i et andet. Når du har gjort det skal du også fjerne eventuelle tæpper eller andet, der kan komme i vejen for dit projekt.

Slib gulvet ned

Gulvslibning lyder måske som en kompliceret opgave, men rent faktisk er det noget det fleste kan klare selv. Det kræver blot det rette udstyr og viden om hvordan man bruger det. De færreste ejer en maskine til at slibe gulve med, så derfor er det noget du skal ud og finde.

Du kan leje en slibe maskine i de fleste byggemarkeder, ligesom du finder de produkter du skal efterbehandle gulvet med, det samme sted.

Når gulvet er slebet ned

Når du er færdig med at slibe dit gulv ned, er det tid til at give det en omgang voks eller en omgang lak. Hvis du ikke ved hvad du skal bruge, så spørg efter rådgivning i dit lokale byggemarked. Husk, at når du har påført lakken eller voksen, så skal det have tid til at tørre. Derfor skal du undlade at bruge rummet i minimum 24 timer.