installatør

Få hjælp til el arbejde hos din lokale installatør

Få hjælp til el arbejde hos din lokale installatør

Uanset om du står for at skulle i gang med en større entreprise eller et omfattende bygge projekt, eller om du blot skal have opsat en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe i dit private hjem, bør du altid kontakte en erfaren fagmand, som kan løse opgaver med krav om autorisation.

Garanti for veludført elektriker og VVS arbejde hos Knud Petersen Filskov

Når du vælger at lade Knud Petersen Filskov forestå løsning af VVS og elektriker opgaver, kan du være sikker på en leverance af grundigt udført arbejde, som er fulgt hele vejen til dørs. Som særlig sikring, er Knud Petersen Filskov medlem af TEKNIQ, hvilket er din ultimative garanti for som kunde at modtage et stykke holdbart arbejde. TEKNIQ står nemlig bag de to garanti ordninger Dansk VVS Garanti og ELFO Garanti, som retter sig mod kunder til VVS og elektriker eller installatør virksomheder.

Denne garanti ordning har til formål at sikre, at privat forbrugere, som får medhold i sager ført ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, i tilfælde af at installatøren ikke har mulighed herfor, eller nægter. Tjek efter Dansk VVS Garanti-mærket og el-mærket eller spørg installatøren, hvis du er i tvivl om hvorvidt arbejdet er omfattet af denne garanti ordning.

Få råd og vejledning angående VVS og elektriker opgaver hos Knud Petersen Filskov

Har du brug for rådgivning i forbindelse med eksempelvis opførelse af nybyggeri eller renovering af installationer i eksisterende byggeri, kan du trygt kontakte Knud Petersen Filskov. De dygtige og erfarne medarbejdere hos Knud Petersen Filskov har stor ekspertise inden for planlægning og projektering af el og VVS arbejde i forbindelse med bygge projekter og entreprise. Og det er altid en god idé at få elektriker og VVSer på banen så tidligt som muligt, så at de nødvendige installationer kan blive tænkt ind i projektet fra de indledende planlægnings faser.

Find din el-installatør i Hejnsvig på knudpetersenfilskov.dk