Malerfirma Brøndby

Få malet din træterrasse og andet træværk af en maler

Få malet din træterrasse og andet træværk af en maler

Noget at de mange danskere holder af er at sidde på deres træterrasse om sommeren, sammen med deres gode venner og familie. Det betyder også at træterrassen og hvad du ellers har af træværk med jævne mellemrum skal gennemgåes. Plankerne skal ses igennem og rådne planker skal udskiftes og hvis der mangler et søm, skal der sættes et nyt i. 

Træ skal have en form for træbeskyttelse, det kan f.eks. være maling for ikke at rådne.

Inden der males er det en god ide at give terrassen og det andet træværk en sandblæsning. En sandblæsning vil fjerne al gammel maling og alger fra plankerne. Der vil heller ikke være noget snavs. Det betyder at når der males vil det blive et langt bedre og flottere resultat og der skal ikke males igen nær så hurtigt, som hvis man bare havde malet over det gamle. Husk træet skal have tid til at tørre, så der ikke kommer fugt i træet. Det kan f.eks. være et malerfirma i Brøndby du får til at udføre opgaven.

At finde en maler kan tage tid

Med mindre du blot ringer til den første og bedste maler og ikke bekymre dig om hvad det kommer til at koste, er det en god ide at bruge den tid det tager, at finde den helt rigtige til opgaven. Kontakt mindst 3 forskellige og bed om et skriftligt tilbud. Det må gerne være et tilbud, hvor de også fortæller hvilken maling de bruger. Ikke alene får du et godt overblik over prisniveauet, men du kan også vurdere om det er en god maling.

Hvis der bliver brugt en mindre god maling, vil du skulle male igen indenfor få år. Der vil gå længere tid hvis det er en god kvalitetsmaling. Derfor er det vigtigt ikke udelukkende at fokusere på prisen.