kikkert

Få øje på mere med en god kikkert

Få øje på mere med en god kikkert

Med en rigtig god kikkert kan du opleve verden på en hel anden måde. Det kan være, når du kigger efter fugle eller andre dyr, går på jagt eller ser på stjerner. Skal du på ferie til Afrika eller et andet eksotisk land, så kan du med en rigtig god kikkert også se en hel masse, du aldrig ville have set uden. Læs med i guiden her, og find den perfekte model.

Hvilken slags kikkert skal jeg vælge?

Det kommer fuldstændig an på formålet, hvilken slags kikkert du skal vælge. Du kan vælge følgende kikkerter til de her formål:

– Ude i horisonten – så skal du investere i en udsigtskikkert. Du kan få modeller, der forstørrer med 20-60x. 

– Flere stjerneår væk – vil du se ud, hvor ingen har været før? Eller i hvert fald bare se nærmere på stjernerne derude? Så skal du have dig en professionel stjernekikkert. 

– Se det med småt – det er ikke helt en kikkert, du har brug for. Men den minder om den. Det er en lup, der kan forstørre mindre tekst, du har svært at læse.

– Zoom ind – et mikroskop er også en slags kikkert. Men den bruges ikke til at se ting langt væk. Den bruges til at se ting, som du har lige i nærheden. Men som er så små, at de ikke kan ses med det blotte øje. 

– På safariferien – her bør du vælge en kikkert med et godt zoom, men også en model der er lille og handy at have med i udflugtstasken. Det er en god idé at købe en rem til den, så du kan have den rundt om halsen. 

Opdag et stort udvalg hos Kikkertland 

Webshoppen Kikkertland tilbyder et stort udvalg af kikkerter til alle slags formål. Her finder du også et væld af professionelt tilbehør til din kikkert. Se mere her.