Kattefoder

Find billigt kattefoder online

Find billigt kattefoder online

Dine katte fortjener den bedste ernæring – uanset hvor mange du har, og hvilken race, de tilhører. Godt kattefoder kan godt være dyrt, hvis du vælger at købe det i små mængder hos dyrlægen eller i en dyrehandel, så dette kan næppe betale sig. Og er du i besiddelse af et højt antal katte – for eksempel fordi du dyrker racekatte avl, eller fordi du driver et internat eller et pensionat – går det slet ikke at købe kattemad i små mængder. Det bliver alt for dyrt i længden.

Men hvor kan man skaffe kattefoder i Djursland til fornuftige priser uden samtidig at gå på kompromis med den høje kvalitet?

Kolind Foder Engros – kattefoder til de rene engros priser

Svaret er Kolind Foder Engros, som tilbyder lækkert og næringsrigt kattefoder til den helt rigtige pris. Når du handler hos Kolind Foder Engros, kan du vælge mellem en bred vifte af produkter fra brands så som Essential og Go Care. Disse producenter borger for den høje kvalitet såvel når det gælder fremstillingen af kattefoderet som når det handler om de ingredienser, der anvendes i forbindelse hermed.

Hos Essential finder du et stort udvalg af forskellige produkter, hvis sammensætning er særligt tilpasset de forskellige katteracer og særligt rette imod katte på forskellige alderstrin eller med særlige behov. For eksempel kræver gravide hunkatte andre former for næring end en ung hankat. Og killinger har helt andre behov for særlige nærings stoffer end neutraliserede senior katte.

Kan jeg købe kattefoder hos Kolind Foder Engros som privat person?

Svaret på dette spørgsmål er ja – du kan sagtens bestille billig kattemad hos Kolind Foder Engros, også selv om du ikke repræsenterer en virksomhed. Så har du pladsen til at opbevare større mængder kattefoder – og kattene til at fortære dem – kan du med fordel købe dit kattefoder hos Kolind Foder Engros. Læs mere på kolind.foderengros.dk