blomster

Find de smukkeste blomster i Nakskov

Find de smukkeste blomster i Nakskov

”Sig det med blomster!” lød et reklame slogan for mange år siden. Hvis du ønsker at overraske og glæde en, du har kær, gælder sloganet stadig. Man går sjældent galt i byen med en smuk buket, leveret til døren – eventuelt ledsaget af et sødt og personligt kort, en æske chokolade eller en flaske vin. Og ved ganske særlige begivenheder er blomster nærmest et must i vores kultur.

Tænk for eksempel på de smukke kirkebryllupper, som – uanset hvor enkel eller overdådige, de end måtte være – i langt de fleste tilfælde er garneret med brudebuketter, knaphuls blomster, samt kirke og bord dekorationer bestående af farvestrålende blomster og buketter i matchende nuancer.

Buketter – en smuk tradition

De fleste arbejdspladser begaver da også gerne medarbejderne ved jubilæer og fødselsdage med en sød buket, som kan pynte på vedkommendes skrivebord og markere, at der er noget at fejre. Du svinger sikkert også forbi blomsterbutikken og får sammensat en køn buket som værtinde gave, når du bliver inviteret til selskab. Selv ved livets afslutning pynter vi kisten med smukke og velafstemte bårebuketter – og gravstedet med ditto kranse.

Hos Kristine Damsted Blomster kan du finde buketter i alle varianter, og til en hver lejlighed. Se for eksempel de utroligt søde Mor Og Barn buketter, som er særligt designet til en af livets allerstørste begivenheder, nemlig ankomsten af en lille ny. Mor Og Barn buketter består af en stor og en lille blomster buket, og fås i lyseblå eller lyserøde nuancer afhængig af om der er tale om en nyligt tilkommen dreng eller pige. Du kan selvfølgelig få tilpasset din mor Og Barn buket, hvis der er kommet tvillinger!

Der ud over forhandler Kristine Damsted Blomster selvfølgelig også traditionelle buketter og blomster dekorationer. Hvis du vil se de smukke buketter, og bestille blomster i Nakskov online til levering, kan du besøge shoppen på kristinedamsted.dk