gardiner

Find de smukkeste gardiner i Vordingborg

Find de smukkeste gardiner i Vordingborg

Når boligen skal indrettes på ny, og der derfor skal indkøbes nye møbler og andet decor. Er det nemt at komme til at overse gardinerne. Dette er en stor fejl. Med de rette gardiner kan du nemlig skabe den helt rigtige atmosfære i dine stuer og værelser – og et lækkert gardin kan udrette mirakler for lyset i rummet.

Hvem er Tidens Design?

Tidens Design er en Vordingborg baseret butik, som igennem tredive år har serviceret vordingborgere og andre kunder fra den nærmeste omegn med tekstil løsninger til hjemmet. Gardin butikken er placeret i de smukkeste landlige omgivelser, og er en oplevelse i sig selv. Har du ike mulighed for at besøge den fysiske butik, som har sin beliggenhed på Sparresmindevej, kan du dog altid finde de lækre varer på Tidens Design’ online shop – og bestillebesøg af gardin eller tæppe bussen i dit hjem.

Hvad kan Tidens Design tilbyde mig?

Hos Tidens Design finder du et stort udvalg af forskellige gardin typer. Tidens Design er i sin fysiske såvel som i sin online shop leveringsdygtig i blandt andet rullegardiner, plisségardiner, persienner, foldegardiner, lamelgardiner og panelgardiner samt mørklægnings gardiner, insekt net og sol afskærmning til dine vinduer – og selvfølgelig flotte markiser i varierende størrelser, mønstre og farver. Der ud over kan du finde alskens bolig tekstiler som for eksempel dyner og puder, sengetøj og sengelinned, og produkter til bad og wellness.

Når du køber gardiner hos Tidens Design, kan du være sikker på, at disse er fremstillet af de bedste materialer under bæredygtige og fair forhold på en dansk systuer. Og hvis du ønsker individuel tilpasning af dine gardiner, lameller eller persienner, kommer Tidens Design gerne ud med gardin bussen og tager mål af dine vinduer og terrasse eller altan døre.

Du kan læse mere, og bestille dine nye gardiner på http://www.tidens-design.dk/