Find din lokale maler i Vraa

By:

Trænger væggene i din bolig til en opfriskning? Så bør du alliere dig med en dygtig lokal maler.

Kan jeg selv male mit hus eller min lejlighed indvendig?

Der er intet i vejen for at du selv tager maler kasketten på og svinger penslen når boligen skal have et frisk lag maling. Mange bolig ejere vælger selv at påtage sig tjansen med maling af vægge, lofter og indvendigt træværk i stuer og værelser.

Du skal blot være forberedt på at der hverken er tale om et nemt, hurtigt, eller for den sags skyld billigt stykke arbejde. Du kan roligt regne med at sætte en uge af til projektet – og måske endda mere, afhængig af boligens størrelse samt væggenes tilstand og beskaffenhed.

Alene forberedelses arbejdet, som består i indkøb af udstyr og materialer sat afdækning af paneler, stik kontakter, gulve, møbler og lignende kan nemt tage et par dage i sig selv.

Dertil kan du lægge den tid du bruger på at rive eventuelt gammelt væv eller tapet ned fra væggene. Og så skal både vægge, lofter og indvendigt træværk slibes, vaskes og primes før du overhovedet kan komme i gang med det egentlige malerarbejde.

Lad en dygtig maler hjælpe dig til det flotteste resultat

Der er kun fordele ved at overlade opgaven med indvendig maling af boligen til en kompetent maler eller til et ditto malerfirma. På den måde slipper du for at skulle bruge hele din ferie på at male.

Du får desuden et stykke malerarbejde i langt højere kvalitet end hvad du selv vil kunne præstere. Og vælger du et billigt malerfirma vil det sandsynligvis bedre kunne betale sig for dig ikke selv at udføre malerarbejdet.

Er du på udkig efter en dygtig maler i dit lokal område kan du med fordel vælge den lokale afdeling af Malerkanonen – læs mere på malerkanonen.dk.

Posted in: maler