murer

Find en god og pålidelig murer

Find en god og pålidelig murer

Murerfaget er et ældgammelt fag der kom til Danmark, sammen med behovet for at bygge kirker i guds ære. I starten blev faget delt i mellem håndværkere og munke, der sammen arbejdede med det nye håndværk. Sct. Berndt kirke i Ringsted er den ældste kirke i Skandinavien og den første der er blevet bygget med mursten. Den er dateret helt tilbage til år 1180, hvor den erstattede en kirke lavet af træ. 

Efterhånden som man fandt ud af at boliger bygget af sten var rarere at bo i og der var masser af ler til at lave mursten af, kom det til et opgør mellem munkene og murerlauget. Murerlauget vandt retten til at bygge og munkene nøjes med at bede og tage sig af kirkens sager. I dag arbejdes der på, at de gamle byggemetoder ikke går i glemmebogen.

Står du og mangler en god og pålidelig murer i Ebeltoft, er internettet et godt sted at starte med at søge. 

Søg mere end en murer

Hvis du vil sikre dig at du ikke er så uheldig, at du får fat i den dyreste og dårligste murer i området, er det en god ide at bede mindst 3 murer om et skriftligt tilbud. Herefter kan du i ro og mag kigge de 3 tilbud igennem og finde den af de 3, der har givet det bedste og også har efterladt det bedste indtryk. Husk der kan være forskel på, hvad der er incl. i de 3 tilbud. Det er samtidig en god ide også at tjekke Trustpilot og se, om der er noget der går igen. Positivt som negativt og lade det være med i overvejelsen. Hvis en murer gentagende  gange har fået en god anmeldelse, om at han har lavet et godt arbejde og har været færdig til tiden, holder det nok stik også når han laver din opgave.