trappevask

Gør det nemmest for dig selv at udføre en trappevask

Gør det nemmest for dig selv at udføre en trappevask

Du kan have at gøre med, at du skal lave trappevaske mange steder i landet, hvor du måske arbejder med det til dagligt, så du præcist ved, hvordan man udføre den slags bedst muligt; men eventuelt kan det også være, at du er en privat person, der skal have lavet en specifik trappevask i Gadbjerg.

Hvordan gør du så det bedst muligt? Spørger du måske dig selv, for du kender ikke nogen professionel trappevasker, og du kan ikke lige se, at de har delt deres viden og finter på nettet.

Så ville de formentlig også miste deres arbejde, hvis almindelige mennesker kendte til at blande det bedste rengøringsmiddel til dette, købe det bedste rengøringsudstyr, der ellers er tiltænkt professionelle rengøringsfolk og bruge den smarteste fremgangsmetode.

Men mindre kan faktisk også gøre det, så det vil vi forklare dig om i denne artikel.

Du kan sagtens blande noget fornuftigt trappevaske-middel derhjemme selv, men måske skal du eksperimentere dig frem til at finde den bedste blanding, men hvis det er til brug på en fælles trappeopgang, så er du måske nødt til at gøre den så skånsom som muligt.

Det duer ikke, hvis den blanding kan give allergiske reaktioner hos andre.

Rengøringsmaterialer kan også være effektive nok af den hjemlige slags, men med en trappe skal man ofte kringle sig omkring for at komme rundt i krogene, og man skal bøje meget i kroppen – husk på at tage pauser og hvil.

Eventuelt bør du spærre trappen af eller i det mindste inddæmre den, hvis midlerne skal have tid til at virke, så folk ikke hele tiden vader over trappen med beskidt fodtøj.

Slutteligt er det med at huske, at på samme måde som at vand driver ned ad din krop, når du er i bad, så skal du starte fra toppen af trappen og bevæge dig ned ved rengøringen – ikke omvendt.