salg af bolig

Hav tålmodighed ved salg af bolig

Hav tålmodighed ved salg af bolig

Der er rigtig mange gange, man ville ønske, man kunne være herre over situationen endnu mere, end hvad man måske er det i forvejen.

Nogle ting kan man bare (endnu) ikke påvirke såsom vejret; så er der ting som afgifter og skatter, som man stort set altid er garanteret på.

Hvis nogle omstændigheder, man ikke selv kan kontrollere, blot er i mindre omfang, så kan blive irriteret og ærgerlig, men man ved også godt, at man ikke gider bruge unødigt krudt på det, men man sparer det sammen til senere.

Dette “senere” kan så være, når man står med et hussalg i Frederikshavn af forskellige årsager, hvor man ville ønske, man lige kunne finde den rette køber, der vil betale den fulde pris uden afslag, og man kunne komme af med huset senest til, at man skal flytte ind det nye sted.

Vi skal ikke til at snakke om, hvad der kan være årsager til, at man er nødt til at flytte, men nogle gange kan man have mere travlt end andre, men de færreste ønsker at skulle betale huslejen til to ejendomme, hvorfor man måske gerne vil gå med til at afslag i salget af ens hus.

For man regner på det afslag i forhold til, hvad man måske skal blive ved med at betale for to huslejer, indtil man kan komme af med det, men måske forhaster man sig og forjager sig, hvis man takker ja til et tilbud, som man egentlig ikke var tilfreds med – mens den rette køber lige gemte sig ude i kulissen. 

Godt nok kan man have travlt med at komme videre i tilværelsen, men hvis man har en mavefornemmelse om, at man foretager det forkerte valg, så bør man måske lige slå koldt vand i blodet og give salget lidt længere tid at løbe på.