murer

Husk at have orden i dine dokumenter som murer

Husk at have orden i dine dokumenter som murer

Når man som daglig murer er ved at mure en væg op, så skænker man måske ikke så mange tanker på, at der også er en masse dokumenter, man skal have styr på fra regnskab til gamle lønningssedler, kontrakter og meget mere.

Det højeste, man beskæftiger sig med teknik, er, når man skal bruge ens håndværkertelefon, der kan holde til en hel del, og ellers lader man ens kontoransatte om at klare alle de andre praktiske ting.

Man kender ikke helt til, hvordan det foregår, men man er dog med på grundidéen, og intet bliver godkendt, uden man som mestermurer har været indeover og givet ens godkendelse på det.

Men ellers har man overladt det til de andre ansatte i virksomheden, både fordi man var ved at nå et niveau, hvor man var vokset og groet som stor virksomhed, så der var meget papirarbejde at lave, men også fordi man som mestermurer gerne ville have lidt mere fritid og tid til familien.

Heldigvis er det også de rette ansatte, man har ansat til at klare den slags, men derfor bør man også lige være med og påpege nogle ting, som de måske ikke selv nævner.

For det første skal man ofte have mange års regnskaber liggende at vise frem til Skat, hvis de vil lave kontrol af enten den uanmeldte eller anmeldte slags.

Men heldigvis behøver man ikke længere næsten at have et tilstødende lagerlokale, hvis man vil have plads til alle de ringbind med papirer i, da de findes online for det meste.

Dog skal man stadig sørge for at have styr på, hvor alle de papirer er henne online, have system i dem og hurtigt kunne finde dem frem – og især at undgå at man kan blive hacket af udefrakommende.

Så sørg for at have orden i alt det, der skal være fysisk, og det der kan være online.