dieselolie

Hvad er dieselolie?

Hvad er dieselolie?

Dieselolie er nok noget de fleste bilejer kender til. Det er typisk noget vi stifter bekendskab med, når vi skal tanke bilen, hvor vi enten kan vælge benzin eller diesel som brændstof til vores bil. Dieselolien som vi kender i dag, er det der egentlig får dieselmotoren til at virke. Det er en olie, der går ind og aktivere og arbejder i motoren. Dielselolie udgøres i dieselmotoren af kulbrinter ved et højt kogepunkt.

Dieselolie bliver udvundet fra råolie under en destillering på samme måde som fyringsolie. Den diesel du her får som produkt bliver i store dele lavet om til et brændstof til biler og andre køretøjer. Det er også det vi i dag kalder for diesel, når vi står og skal have fyldt tanken op på vores dieselbil. Der er også det vi kalder biodiesel, som bliver udvundet af vegetabilske og animalske lipider. Det er en olie der bliver udviklet for at være mere skånsom over for miljøet. 

Hvor kan du købe dieselolie? 

Er du på jagt efter dieselolie til en maskine eller et køretøj, som er styret af en dieselmotor, kan du naturligvis handle hos din lokale tankstation. Der kan dog være flere fordele ved at handle online hos din foretrukne specialist. Her kan der også være større besparelser eller økonomiske fordele, da du direkte handler hos producenten.

Vi har undersøge markedet for, hvor du finder den bedste kvalitet og hvor kan forvente en god service og hurtig levering. Hos Hesselager Energi kan du finde dieselolie til din traktor, speedbåd eller off-road maskiner. Du kan her lave en erhvervsaftale, der kan være lukrativ for dig, så du ikke skal bekymre dig om diesel olie eller bruge for meget tid på at forhandle om en god pris hver gang. 

Vi kan anbefale at du kontakte Hessellager Energi for en erhvervsaftale på dieselolie.