Erhvervsfotograf

Hvad laver en erhvervsfotograf?

Hvad laver en erhvervsfotograf?

En erhvervsfotograf er en uddannet fotograf, som har specialiseret sig i at tage fotos i erhvervs øjemed. Hos en erhvervsfotograf kan du for eksempel få taget billeder af dine ansatte i din virksomhed, af virksomhedens produkter, eller af selve virksomheden set indefra og udefra.

Hvornår har man brug for en erhvervsfotograf?

Mange virksomheder har brug for ensartede fotos af deres medarbejdere til præsentation på eksempelvis hjemmesiden. Her kan det ikke nytte noget, at hver medarbejder medbringer eget foto. Det samlede indtryk vil være rodet, hvis alle fotos har forskellige beskæringer og belysninger, og bærer præg af at være taget i forskellige omgivelser.

Her er det vigtigt, at samtlige medarbejder portrætter tages under samme forhold, så der kommer en rød tråd i præsentationen, samtidig er det også en god idé at få taget et gruppebillede, hvilket giver indtryk af en virksomhed med en høj grad af sammenhængskraft. Det samme gør sig gældende hvis du på hjemmesiden ønsker at præsenterer virksomhedens varer – eller du gerne vil vise kunder og samarbejdspartnere rundt i virksomheden via billeder af kontor miljøer eller maskin haller.

Når du vælger at lade en dygtig og professionel erhvervsfotograf varetage fotografering af din virksomhed, er du sikker på et flot og konsistent resultat i form af lækre og skarpe billeder i høj opløsning. Du vil således kunne bruge billederne på virksomhedens egen hjemmeside, eller i forbindelse med presse kontakt. Din erhvervsfotograf vil sørge for at du får billederne leveret i forskellige versioner, optimeret til henholdsvis web og print. Og så vil en dygtig erhvervsfotograf selvfølgelig altid søge at efterkomme dine ønsker til motiver, samtidig med at han eller hun vil yde professionel rådgivning angående det enkelte billedes opbygning og komposition.

Du bør vælge en erhvervsfotograf som har mange års professionel erfaring med fotografering af virkosmheder. Find din professionelle erhvervsfotograf i Skive på moellerthomsen.com