senge

Hvem vil du dele dine senge med?

Hvem vil du dele dine senge med?

I snakken om at dele senge tænker vi egentlig ikke så meget på, hvem der rent økonomisk har købt sengene og dermed ejer dem; det kan jo være, man var enige om udgifterne, da man bestilte senge hos https://www.sengogstol.dk/ , så der ikke var den store diskussion dér.

Men spørgsmålet beror sådan set mest på, hvem man vil ligge i denne seng sammen med.

Det spørgsmål kan umiddelbart have svaret i sig selv, for hvis man bor alene, så deler man den jo – til hverdag – ikke med så mange, men hvis man er et par, så forventes det jo lidt, at man ligger i den seng sammen.

Det viser jo, at man holder af hinanden, at man deler den seng sammen, for hvis man ikke gør det, så vil man jo tro, at der er noget galt i parforholdet, hvis det sker på jævnlig basis – selvom ingen andre får det at vide.

Men der kan ske en diskrepans mellem, at man gerne vil vise, at man holder af den anden person, og så at man ønsker den gode nats søvn.

Nogle mennesker sover bedst, når de har deres udkårne ved deres side, mens andre måske vitterligt får den bedste søvn, hvis de får lov til at sove alene.

Det kan være, de ligger bedre på den måde, eller også snorker ens partner eller karter rundt i sengen, så man ikke får en god nats søvn.

Og det er virkelig uheldigt, for hvor kærlig det end er at lægge sammen, så er det så vigtigt med en god nats søvn.

Heldigvis findes der man tricks, man kan benytte sig af, så man kan få en god søvn sammen i sengen, men bliver det nødvendigt på nogle vigtige dage at sove igennem, så skal man måske overveje at have en reserveseng til de dage.