inventar

Hvis man nu deler inventar med andre

Hvis man nu deler inventar med andre

Kender du nogle gange det, at du møder på arbejde, du lægger noget mad på køl i et fælles køleskab, men når du så vil finde din frokost frem, så er der nogen, der har taget den og spist den i kantinen?

Og du havde endda skrevet navn på den!

Det er jo lidt frækt, men desværre ryger mange menneskers etik med den slags, eller de er klar med en masse bortforklaringer, hvis det bliver opdaget, for det er jo ikke rigtig tyveri, vel?
Og så er den frokost jo heller ikke så dyr.

Men lad os så antage, at man ligger inde med nogle ret så større og dyre ting i ens inventar, som kan være købt fra https://universal-maskinfabrikken.dk/ 

Så har man jo pludselig at gøre med nogle ting, der ligefrem kan udgøre værdier i ens firma, og som man ikke mindst er afhængig af for at kunne få firmaet til at løbe rundt.

Men desværre har man ikke mulighed for at have et lager til dette inventar, så man har lejet sig ind et andet sted, men fordi der netop er tale om større maskiner, så kan man ikke aflåse dem separat fra de andre, man deler inventarlokalet med.

Man stoler måske på dem, man har lejet sig ind hos, men derfor er man stadig bange for, at de lige kan “komme til at låne” ens ting eller gøre skader på dem, mens de selv bærer rundt på deres egne ting.

Her er det vigtigt, at man aftaler nogle spilleregler for, hvordan alle parter får det bedste udbytte af det delte lokale.

Dette kan være ved at hænge regler op, og man kan holde jævnlige møder for at se, hvordan tilstanden er i rummet, om man så er få, to eller mange om at dele lokalet, så man kan tilse det sammen.