interiør til skibe

Interiør til skibe: Hvad du skal tænke over

Interiør til skibe: Hvad du skal tænke over

Interiør kan jo handle om, hvordan man vælger at indrette ens skib, hvilket jo kan være alt fra en mindre båd, en husbåd til en færge og cruiseskib.

Desto større båd, desto større mulighed er der for at have et større udfoldelsesrum til at indrette til interiør.

Dog skal man ikke så meget i den forbindelse tænke på joller og speedbåde, vandscootere og den slags, da der her ikke er så meget at gøre godt med udover motor, anker, redningsveste, årer med videre.

Nogle af disse ting er virkelig vigtige for ikke at sige lovpligtige at have med sig: der skal være nok redningsveste, som der er mennesker med på den given tur.

Er man i så fald en færge eller cruisetogtskib, så er man nødt til at have nok med, som der kan være gæster, selvom man ikke har fyldt op med gæster – man skal være på den sikre side.

Men vi har ikke tid eller plads nok til at gå i dybden med hver specifik båd-type, så vi ser her bare på, hvad man skal overveje i forbindelse med interiøret og indretningen af skibet.

Interiøret må jo gerne være noget, som passer til den type båd, man har med at gøre; et eksempel kunne være et sejlskib, som for de fleste ser flottest ud, hvis elementet træ går meget igen.

Omvendt forventer man jo mere på færger, at de er bygget af står og ser derud efter, hvilket også givet et indtryk af stabilitet og holdbarhed, når der skal køres biler ombord med videre.

Man skal desuden huske, at tingene i indretningen skal være monteret godt, låst inde med videre, så det ikke dratter ud eller går i stykker, hvis der nu skulle melde sig nogle høje bølger eller uvejr.

Skal du blive klogere på interiør til skibe, så skal du fortsætte videre her: https://www.vww.dk/