boligadvokat

Kontakt din boligadvokat før du køber bolig

Kontakt din boligadvokat før du køber bolig

Som boligsøgende på jagt efter en ejer eller en andels bolig bør du være opmærksom på de mange fladgruber, med hvilke boligmarkedsjunglen er oversået. Du kan hurtigt risikere at komme til at købe katten i sækken, når du investerer i et hus eller i en lejlighed – især hvis det er første gang du bevæger dig ud på dette marked.

Derfor er det en god idé at alliere sig med en dygtig og stedkendt navigatør i form af en erfaren boligadvokat, som kan hjælpe dig med at komme trygt og sikkert i mål med din handel. Køb af bolig repræsenterer en ikke ubetydelig økonomisk udskrivning – og det kan hurtigt vise sig at være en rigtig god forretning at hyre en boligadvokat til at bistå i forbindelse hermed.

Hvad laver en boligadvokat?

En boligadvokats fremmeste opgave er at hjælpe mennesker, som står for at skulle gennemføre en handel med fast ejendom. Som boligkøber er du selv ansvarlig for at sætte dig ind i alle sagforhold vedrørende din potentielt nye bolig, inden du skriver endeligt under på slutsedlen, og dermed hænger på huset eller på lejligheden.

Det er vigtigt, at du enten gør dette stykke arbejde selv, eller beder en advokat om det. Ellers risikerer du hurtigt, at din boligdrøm forvandler sig til et mareridt. Du kan for eksempel risikere at havne i en lejlighed, som hører til en boligforening med en usund økonomi. Eller kommunen har planer om opførelse af byggeri, som kan skæmme udsigten fra dit hus, og dermed forringe dette herlighedsværdi.

I yderste konsekvens kan du komme til at sidde som teknisk insolvent i en usælgelig bolig. Og hvis du kan undgå dette ved at bruge få tusind kroner på hjælp fra en dygtig boligadvokat, er det vel det hele værd!

Find din boligadvokat i Randers på freinsilber.dk