køleservice

Landsdækkende køleservice ved professionel virksomhed

Landsdækkende køleservice ved professionel virksomhed

Overvejer du at installere air condition eller klima anlæg i din private bolig eller ditto sommerhus – eller står du som erhvervsdrivende med et behov for professionel køling af din industri hal eller dine stald bygninger? Så kan du med fordel kontakte en professionel virksomhed med speciale inden for køleservice. Her får du nemlig den mest kvalificerede rådgivning, og samtidig vil du kunne få monterings arbejdet udført af kompetente og autoriserede håndværkere.

Hvem er Give Køleservice?

Give Køleservice er en specialiseret virksomhed, som udfører autoriseret køleservice i hele landet, for private såvel som for erhvervs kunder. Give Køleservice har til huse i Vejle, og blev etableret i 2002. Give Køleservice rummer såvel autoriserede elektrikere som ditto VVSere, begge faggrupper med en efter uddannelse som køle montør. Give Køleservice i certificeret efter ISO9001:2015 standarden, hvilket er din garanti for at køleservice udført af Give Køleservice overholder gældende lovgivning og regulativer.

Hos Give Køleservice kan du være sikker på at få en på én og samme tid personlig og professionel betjening. Give Køleservice lytter til dine ønsker og behov angående køleservice, og rådgiver gerne desangående. Således kan I sammen finde en løsning, som passer perfekt til dine behov.

Al rådgivning og vejledning fra Give Køleservice bygger på årelang erfaring samt stor ekspertise og special viden inden for netop dette område. Du kan trygt regne med at alle dine behov bliver tilgodeset – og at du får en optimal og langtids holdbar løsning – når du overlader arbejdet med køleservice til Give Køleservice.

Du kan altid få et godt tilbud på køleservice hos Give Køleservice. På hjemmesiden gkservice.dk kan du læse meget mere om luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper, air condition anlæg, klima anlæg samt køleservice til erhverv (for eksempel landbrug). Klik ind og bliv klogere på køleservice!