træfældning

Må man altid udføre træfældning?

Må man altid udføre træfældning?

For at besvare ovenstående spørgsmål kan vi jo meget elegant spørge lidt anderledes og bruge dig som eksempel:

Du går ind i din garage og tager en økse, hvorefter du går ind til naboen og fælder et træ, der skygger for udsigten til din terrasse.

Tror du, at din nabo bliver glad for den handling? Det kan godt være, at du er glad nu, da du kan se meget mere fra din terrasse, og at der falder meget mere lys på din terrasse, men det er faktisk ikke noget, som du må.

Man kan sammenligne det med vandalisme, for du ville jo heller ikke gå ind og ødelægge noget på din nabos hjem, og det samme ville du jo heller ikke have, at der skete på din grund.

Der er dog nogle regler, der dikterer, at hvis grene med videre hviler over på dit skel på ejendommen, så har du din ret til at klippe disse ned, men ofte er den bedste løsning lige at snakke sammen med naboen først, så man kan nå til enighed om, hvad man gør her, så ingen bliver sure.

Dog må du jo for eksempel heller ikke gå ud i en skov eller en park og fælde nogle træer og tage dem med hjem som brænde. For det første er der nogle andre, der ejer disse træer, og for det andet er det ikke ensbetydende med, at bare fordi de står langt inde i en og ikke ser ud til at være bemærket længe, at man så bare kan gøre med dem, som man vil.

Det er faktisk også vandalisme og tyveri.

Du skal holde dig til at fælde træer på din egen grund, og så skal du selvfølgelig være så forsigtigt, at du ikke ender med at fælde træer, så de vælter ned på noget og forårsager skader.

Ellers kan du jo bedre professionelle om at gøre det: https://www.simestedvognmandsforretning.dk/