skorstensfejer

Overvejelser i forbindelse med at blive skortensfejer

Overvejelser i forbindelse med at blive skortensfejer

Man siger jo, at damerne godt kan lide en mand i uniform, så måske er du netop et hankønsvæsen, der stærkt overvejer, at du godt kunne tænke dig et arbejde, hvor der følger en flot uniform med.

Mange af os tiltrækkes jo ved det umiddelbare ved mange beskæftigelser, som vi hører om i fiktionens verden eller kun kender overfladisk, så vi bliver besat af det og gerne vil lave det arbejde resten af vores liv.

Et klassisk eksempel er at blive politibetjent, fordi man måske gerne vil ud på spændende opgaver og blive dagens helt, hvor sandheden er, at der er meget papirarbejde, skæve arbejdstider, og selv når man kommer ud, er meget af det en holdindsats, så det er mere indadtil end udadtil, at man får personlig anerkendelse.

Heller ikke parkeringsvagt er noget, du vil være, da de generelt har et blakket ry; og dørvagterne er heller ikke en tjans for dig, for selvom du får mulighed for at komme ud i spændende opgaver, have et godt kammeratskab og måske kunne få nogle muskler, så handler meget af det igen om skæve arbejdstider – og mange folk vil hellere end gerne diskuttere adgang.

Og så er meget af arbejdet ensformigt.

Så du har måske slået dig ned på, at du gerne vil være skorstensfejer i Uggerby, da du ved, at der mangler en her, for den uniform er bare speciel; de fleste kan lide en skortensfejer, og så er sort lige din farve!

Her skal du så grundlæggende være klar over, at du som det første ikke skal være bange for at blive beskidt.

For det andet foregår meget af arbejdet trange og nogle gange ulækre steder, hvor der ikke bliver gjort så meget rent, så klaustrofobi skal man heller ikke lide af.

Derudover er der også mange andre ting, der relaterer sig til at være skortensfejer, men det kan du læse videre om, hvis du overvejer at gå i den retning.