rengøring

Rengøring i Kolding? Find det online

Rengøring i Kolding? Find det online

Et rent kontor og en høj hygiejne standard på virksomhedens fælles arealer er ikke blot rart og behageligt. Det er et absolut must for medarbejdernes trivsel og sundhed. Er kontoret møgbeskidt, vil det ikke alene smitte af på medarbejdernes generelle tilfredshed og motivation. Det vil også kunne give anledning til smittefare og bakterie infektioner, hvilket kan risikere at højne syge fraværet i din virksomhed.

Erhvervs rengøring – når arbejdspladsen skal være indbydende og appetitvækkende

Der ud over vil besøgende kunder højst sandsynligt tage notits af den manglende hygiejne. Og derfor er det en rigtig god idé at lade et professionelt rengørings firma varetage rengøring af dine kontor arealer på regulær basis.

Hvem er Jims Rengøring?

Jims Rengøring er et rengørings firma, som har til huse i det jyske – nærmere betegnet i området omkring Kolding og Vejen. Her tilbyder Jims Rengøring rengøring af alle former for erhvervs ejendom, her under kontorer, læge klinikker, udlejnings ejendomme og andre former for virksomheder. Jims Rengøring tilbyder desuden håndværker rengøring, samt hoved rengøring af ubeboede boliger, for eksempel i forbindelse med en lejers ind eller udflytning.

Når du vælger Jims Rengøring som din leverandør af erhvervs rengøring i Kolding, får du en solid, personlig service og en professionel behandling. Jims Rengøring udarbejder gerne et tilbud til dig baseret på dit og din eventuelle virksomheds behov for rengøring. Vurderingen vil tage udgangs punkt i virksomhedens type – er der for eksempel tale om en klinik eller en læge praksis, vil særlige hygiejniske standarder gøre sig gældende.

De dygtige og rutinerede rengørings medarbejdere hos Jims Rengøring er selvfølgelig uddannede til at kunne håndtere dise særlige former for rengøring, og din hygiejne standard i din praksis eller klinik vil fuldt ud leve optil gældende krav på området, når Jims Rengøring har været på besøg.

Du kan læse mere om Jims Rengøring på jims.dk