byggeri

Sådan undgår du træthed ved byggeri

Sådan undgår du træthed ved byggeri

Vi mener sådan set ikke træthed i den forstand, at man er blevet træt af ens arbejde med at arbejde i byggebranchen, for det er ikke de mennesker, vi vil henvende os til i den her artikel.

Vi tror skam på, at du er glad for dit arbejde, men specielt når man yder en stor indsats, så bliver man fysisk træt, selvom man godt kan føle, at man stadig er psykisk vågen.

Og det er den slags, der resulterer i mange uheld på arbejdspladsen, og det duer jo specielt ikke på en byggeplads.

Så kan man nok have så meget sikkerhedsudstyr på i form af en hjelm, sko, veste og så videre, mens hvis skroget inde på disse remedier er helt udkørt, så kan de kun hjælpe så meget.

Derfor tager vi lige et eksempel med, at man er ansat i en byggefirma, hvor man skal udføre byggeri i Frederikshavn, og her bor man måske ikke til dagligt, så der har som det første været en del indkvartering på hoteller, så man kunne opholde sig der.

Således foregår det meste af dagen med at se byggepladsen i Frederikshavn, fordi der er for langt hjem til ens bopæl til hverdag, så man måske kun er hjemme i weekenden, hvorfor man måske bliver endnu mere træt af at se de samme omgivelser i hverdagene.

Men hvis man knokler hårdt på, så bliver man jo også fysisk udmattet, så som det første skal du huske på, at du skal passe på dig selv, for selvfølgelig skal man yde sit bedste, men hvis man yder over evne, så vil chefen bare forvente dette hver gang, så når du af naturlige grunde daler i intensitet i løbet af en arbejdsdag, så vil vedkommende måske undre sig over dette.

Dog er det mest almindelig – og vigtigste – råd nok, at du husker at få en god nats søvn, spise morgenmad hver dag, holde din frokostpause nogenlunde samtidig hver dag og så eventuelt have lidt snacks med i løbet af dagen, hvis du går sukkerkold.