galleri

Se, køb og oplev fantastisk kunst

Se, køb og oplev fantastisk kunst

Få inspiration til hjemmet eller kontoret

Nogle mennesker vælger at pynte deres vægge med klassiske plakater købt i Bilka. Heldigvis er der også andre løsninger, når det kommer til at finde ophæng til væggene i hjemmet eller på kontoret henne på arbejde. Du kan med fordel tage på et galleri, hvor du helt gratis kan nyde en masse god kunst. Finder du de kunstværker, du ikke kan leve uden, så kan du også gøre en god handel og få dem med dig hjem. I mange gallerier kender ejeren ofte kunstneren bag de udstillede malerier. Dermed kan du også få svar på spørgsmål om, hvad kunstneren eventuelt har tænkt sig med sin kunst. Et af de virkelig gode steder at både kigge på og købe kunst er hos Galleri Art Expo i Hørning lige uden for Aarhus.

Mød etablerede og nye kunstnere

Galleri Art Expo er Jyllands største galleri. Her finder du et stort udvalg af malerier, skulpturer og meget andet god kunst. Her kan du i fredelige omgivelser gå rundt og nyde den kunst, som mange af vores dygtige kunstnere herhjemme har lavet. Her findes både etablerede kunstnere i branchen, og så kan du også møde nogle af dem, der udstiller for første gang. Dermed bidrager Galleri Art Expo til at sikre, at der kan komme ny kunst ud at hænge på landets museer og måske hjemme i din dagligstue.

Nyt liv til dit hjem

Du finder omkring 50 faste kunstnere, der alle har valgt at udstille hos Galleri Art Expo. Galleriet blev stiftet i år 2000 af Sarah Høi, og siden har mange danskere fundet malerier, skulpturer, glaskunst og keramik, som har givet deres hjem et helt nyt liv. Her finder du simpelthen den inspiration, som kun et virkeligt godt kunstværk kan give dig. Så kig forbi hos Galleri Art Expo og få en gratis kop kaffe, mens du nyder nogle af Danmarks bedste kunstnere.

Læs mere på: http://www.galleri-artexpo.dk/