kabelbakker

Sørg for at have tilpassede kabelbakker

Sørg for at have tilpassede kabelbakker

Man siger jo, at når noget passer godt, så er det som hånd i handske blandt andet, hvilket vil sige, at handsken skal passe til hånden og ikke være for stor eller lille.

Selvfølgelig kan man godt vælge et par handsker, der er lidt for store, hvis man er i voksealderen, eller hvis man regner med, at ens handsker kommer til at krympe lidt i vask.

Men sådan kan man jo for eksempel ikke gøre det med kabelbakker, da de ikke skal vaskes og helst gerne skal holde den samme form under brugen, for ellers er de jo ikke af den bedste kvalitet.

Man kan forsøge at fifle lidt med dem, så de kommer til at passe med ens kabler, men man risikere bare at ødelægge bakkerne eller gøre dem ustabile.

Derfor bliver det din opgave at kontrollere, at kabelbakkerne passer sammen med de kabler, som de skal lægges ind i, og det er her uden betydning, hvilke typer af kabelbakker du vælger, men det starter selvfølgelig allerede her ved valget.

Pointen er, at hvis du ved, at du skal have mange kabler samlet, så bliver du nødt til at vælge en kabelbakke, der passer til flere kabler eller kan sættes ned til, at de passer dertil.

Nogle kabelbakker kan nemlig indstilles efter, hvor mange kabler der skal i dem, men det er ikke altid, at du kan regne med dette, da nogle kabelbakker kommer indstillet til et bestemt antal af kabler.

Det duer for eksempel ikke at forsøge at proppe for mange kabler ned i en mindre kabelbakke, men omvendt skal man ikke nøjes med at have for få kabler nede i en kabelbakke, som der tydeligvis er beregnet til flere eller tykkere kabler.

Man kan nemlig ende med, at kablerne slasker rundt og gør i stykker på den måde.

Sørg derfor altid for, at kabelbakkerne passer til kablerne!