stickers

Stickers skal varetages efter størrelse og facon

Stickers skal varetages efter størrelse og facon

Når de fleste mennesker forestiller sig stickers, så tænker de på nogle kvadratiske eller aflange med et motiv på, som man sætter på diverse overflader.

Den slags er da også den klassiske opfattelse af klistermærker, som er det danske ord for stickers, og den slags er nok lettest at lave, og de bliver stadig lavet – men der findes så mange andre af den slags, når man ser nærmere på det.

Men at håndtere og bruge dem korrekt kræver så også, at man kan finde ud af at benytte dem korrekt.

Nogle stickers kommer som løssalg, hvor man skal skille dem fra beskyttelsen bagpå, mens andre findes på én lang side, hvor man tager dem ud af samme beskyttende lag, hvor der mellemrum mellem hvert sticker.

Det er jo sjovere, at man kan have sig nogle stickers, der skiller sig lidt ud fra andre, specielt hvis man gerne vil gøre opmærksom på sig selv, og selvom man bestemt kan gøre dette ved blot at gøre et firkantet sticker større, så er det sjovere at have nogle i andre former – specielt når de skal gives til andre.

Dette indynder også endnu mere til at sætte dem op, når man deler dem ud, fordi de skiller sig ud fra så mange andre klistermærker, og de fleste mennesker vil jo gerne skille sig ud!

Men når man så har den slags specielle klistermærker, så skal man både sørge for, at man løsner dem godt nok, så de ikke går i stykker, hvis der for eksempel er dele af det sticker, som stikker af i tynde retninger.

Men måske bør man også overveje, om man ender på kanten med at gøre det for besværligt at have med at gøre og sætte op, uden det går i stykker i forhold til størrelse og facon.

Derfor skal man finde den gråzone mellem for meget udskejelse og at være almindelig og kedelig.