undervognsbehandling

Undervognsbehandling og andre services hos dit lokale autoværksted

Undervognsbehandling og andre services hos dit lokale autoværksted

Det danske vejr er Gajol vejr – som en kendt reklame engang fortalte os. Samtidig er det danske vejr rust vejr, hvis man fortrinsvis er lavet ud af metal – for eksempel hvis man er en bil. Og derfor er det vigtigt, at din bil med jævne mellemrum gennemgår en effektiv og beskyttende undervognsbehandling.

Hvor kan min bil få den bedste undervognsbehandling i Silkeborg?

Hos Verner Mortensen Automobiler, som er et autoværksted beliggende centralt på Bavnehøjvej i Silkeborg, finder du områdets bedste og stærkeste kompetencer når det handler om antirust behandling og undervognsbehandling. De dygtige mekanikere hos Verner Mortensen Automobiler behandler din bils undervogn med de anerkendte undervognsbehandlings midler fra producenten TekTrol, som har udviklet de mest vejrbestandige og modstandsdygtige produkter.

Med en TekTrol behandling behøver din bil faktisk kun at gennemgå en undervognsbehandling hvert tredje år – og ikke hvert andet, som det er tilfældet med de konventionelle antirust behandlinger. Du sparer altså hen ved en tredjedel af udgiften til undervognsbehandling. Og så får du samtidig markedets stærkeste, grundigste og mest beskyttende behandling af bilens undervogn, som findes på markedet den dag i dag.

Hvem er Verner Mortensen Automobiler?

Verner Mortensen Automobiler er et autoværksted i Silkeborg, som gennem mere end seks årtier har serviceret glade kunder – og deres biler – fra Silkeborg og nærmeste omegn. Når du vælger at benytte Verner Mortensen Automobiler som din faste automekaniker i Silkeborg, får du glæde af denne lange erfaring samt den kundevendte og professionelle service, for hvilken Verner Mortensen Automobiler er kendt.

Uanset om din bil skal have udbedret mindre skader eller have en fuld service med undervognsbehandling og antirust behandling, kan du regne med den bedste og mest service mindede behandling fra Verner Mortensen Automobiler’ side.

Du kan læse meget mere, og kontakte Verner Mortensen Automobiler for en gratis og uforpligtende samtale, på hjemmesiden vernermortensen.dk