skadecenter

Ved et pludseligt besøg på et skadecenter

Ved et pludseligt besøg på et skadecenter

Flere ting kan man forberede sig på, men langt størstedelen af os vil også nok erkende, at der er sket ting i vores liv, hvor vi pludselig var på dybt vand og ikke lige havde set situationen opstå, endsige at vi kunne nå at forberede os på den.

Det kunne jo være, at man ender med en bestemt skade på ens bil, så man har brug for at få den på skadecenter: https://www.persautoopretning.dk/karrosseriskade.aspx 

Nu er det jo heldigvis, kan man godt sige, en skade på ens bil og ikke en selv, hvilket vi tager udgangspunkt her, så du skal ikke selv ind til lægen og tilses – bilen er patienten her.

Men hvad gør man så egentlig, hvis man pludselig ender i den situation, at ens bil skal på skadecenter?

Jo, det kommer jo lidt an på omfanget af skaden, og om man er forsikret, for om muligt ringer man til vejhjælpen eller ens forsikring, når skaden er sket, og man er sikker på, at man selv er okay.

De kører så bilen på skadecenter, og så kan man da vælge at tage med her – eller hvis man har en forsikringsaftale, så kan man måske få stillet en anden bil til rådighed med det samme.

Hvis dette ikke er tilfældet, så kan det være på skadecenteret, at man kan låne en reservebil, indtil ens egen er fikset igen.

Men måske er skaden så overkommeligt, at den ser værre ud, end den er, så man ved lidt hurtig tilseelse kan få lov til at køre hjem i den igen, da der kun er tale om kosmetiske skader, hvorefter man så kan aftale en tid hos en mekaniker til at fikse den op senere.

Har man noget underholdning at gøre godt med, så kan man jo bruge dette, da de fleste jo har en telefon på sig, men ellers kan man spørge nogle, man kender, om de gider hente en, og ellers er der jo det offentlige at tage.